Illustrator CC VIP abonnement

€ 377,88

(€ 359,88 per jaar)

Exclusief btw

Geavanceerde illustraties

Met de toonaangevende app voor vectorillustraties kun je logo’s, pictogrammen, tekeningen, typografie en illustraties maken voor drukwerk, web, video en mobiele apparaten.

Aantal
Op voorraad

 

Illustrator wordt alom gebruikt.

Miljoenen ontwerpers en kunstenaars gebruiken Illustrator CC voor het creëren van webpictogrammen, productverpakkingen, boekillustraties, billboards en alles daartussenin.

  • Iconisch werk op elk formaat.

    Ontvang alle tekentools die je nodig hebt om eenvoudige vormen en kleuren om te zetten in verfijnde logo's, pictogrammen en illustraties. Illustrator-artwork is vectorgebaseerd, en kan dus worden verkleind voor mobiele schermen of vergroot tot billboardformaat — terwijl het er altijd scherp en prachtig uit blijft zien.

  • Fantastische typografie die alles zegt.

    Neem een bedrijfsnaam op in een logo, creëer een flyer, of maak een website-ontwerp met de beste teksttools die er beschikbaar zijn. Voeg effecten toe, beheer stijlen en bewerk afzonderlijke tekens om typografische ontwerpen te maken die je boodschappen perfect uitdrukken.

  • Trek overal de aandacht.

    Teken uit de vrije hand of trek geïmporteerde foto’s over en kleur ze in, om ze te transformeren tot kunstwerken. Gebruik je illustraties overal, inclusief in drukwerk, presentaties, blogs en op websites en social media.

65270494BA01A12-VIP12
1000 Items

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.