Premium InDesign Server - CC

€ 13.500,00
Exclusief btw

InDesign server is een applicatie dat nagenoeg alle taken van de vormgever zelfstandig kan uitvoeren. Met de nodige scripting kennis kunt u uw grafische designprocessen automatiseren. Heeft u geen scripting kennis dan kan VALKE.NET media u helpen om de code te schrijven die uw producties efficiënter maken. Neem in dat geval contact met ons op.

Aantal
Op voorraad

 

Leveringsbeleid

 

Retouren aanmelden

InDesign server is een applicatie dat nagenoeg alle taken van de vormgever zelfstandig kan uitvoeren. Met de nodige scripting kennis kunt u uw grafische designprocessen automatiseren. Heeft u geen scripting kennis dan kan VALKE.NET media u helpen om de code te schrijven die uw producties efficiënter maken. Neem in dat geval contact met ons op.

Premium licentie:
Voor gebruik met geautomatiseerde publicatieoplossingen die toegankelijk zijn gemaakt voor klanten of andere gebruikers dan de werknemers van de Licentienemer via internet, naast rechten om bedrijfsbreed te gebruiken binnen een intranet. Er is geen limiet op het aantal gebruikers voor deze licentie. Partners of eindgebruikers mogen het Premium-licentiemodel gebruiken in gehoste of op SaaS gebaseerde aanbiedingen, maar InDesign Server moet een geïntegreerd onderdeel van een oplossing zijn, niet als een op zichzelf staande service.

ADDSPMWCC
1000 Items

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.