Adobe Dreamweaver
  • Adobe Dreamweaver

Dreamweaver CC VIP abonnement

€ 377,88

(€ 359,88 per jaar)

Exclusief btw

Responsieve websites. Razendsnel.

Dreamweaver CC biedt je snellere, eenvoudigere manieren om websites en webapplicaties te ontwerpen, coderen en publiceren die er fantastisch uitzien op elk formaat scherm.

Aantal
Op voorraad

 

Leveringsbeleid

 

Retouren aanmelden

Bouw prachtige websites voor alle browsers of apparaten.

Met ondersteuning voor onder andere HTML, CSS en JavaScript kunnen ontwerpers en ontwikkelaars snel bijna overal webpagina’s maken en publiceren.

  • Snel en flexibel coderen.

    Creëer, codeer en beheer eenvoudig dynamische websites met een slimme, vereenvoudigde codeer-engine. Toegang tot codesuggesties voor het snel leren van HTML, CSS en andere webstandaarden. Maak gebruik van visuele hulpmiddelen en versnel de website-ontwikkeling.

  • Ontwerp je website in minder stappen.

    Ontwerp je websites sneller met behulp van startsjablonen die je kunt aanpassen voor het bouwen van HTML-e-mails, informatiepagina’s, blogs, e-commerce-pagina’s, nieuwsbrieven en portfolio’s. Dankzij codeerkleuren en visuele suggesties kun je eenvoudiger code lezen voor snelle bewerkingen en updates.

  • Dynamische weergave op elk apparaat.

    Bouw websites die zich aanpassen aan elk formaat scherm. Geef in real-time voorbeelden van je websites en bewerkingen weer om te waarborgen dat je pagina's er op de gewenste manier uitzien en functioneren voordat je ze publiceert.

65270365BA01A12-VIP12
1000 Items

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.