FileMaker Pro 16 box shot
  • FileMaker Pro 16 box shot
  • FileMaker Pro 16
  • FileMaker Pro 16
  • FileMaker Pro 16

FileMaker Pro 16

€ 416,53
Exclusief btw

FileMaker Pro 16

FileMaker Pro is eenvoudige, krachtige software waarmee u apps op maat kunt maken voor uw bedrijf die werken op een iPad, iPhone, Windows, Mac en het internet.
Aantal
Op voorraad

 

Leveringsbeleid

 

Retouren aanmelden

FileMaker Pro is krachtige software voor het maken van apps op maat die geschikt zijn voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het internet. Je zet zo een eigen app in elkaar die precies past bij wat jouw bedrijf nodig heeft. En als je inspiratie nodig hebt, ga je aan de slag met de meegeleverde startklare oplossingen voor het beheren van contactpersonen, voorraad, projecten, enzovoort.

Voor meerdere platforms

Je deelt gegevens met andere FileMaker-gebruikers op iPad, iPhone, Windows, Mac en op het internet.

Klaar voor iOS

Je kunt krachtige apps voor iPad en iPhone maken waarin alle mogelijkheden van het FileMaker-platform worden benut.

Hosten in de cloud

In de cloud kun je gemakkelijk informatie delen met je team. Daarnaast beschik je over de eenvoud en de prestaties van het FileMaker-platform, maar hoef je geen tijd en middelen te besteden aan de implementatie en het onderhoud van een server.

Ingebouwde rapportagetools

Met de stapsgewijze assistent maak je snel en gemakkelijk diagrammen met kleuren en rapporten op maat.

Eenvoudige integratie

Werken met gegevens die afkomstig zijn uit andere applicaties is geen probleem. Je hebt toegang tot ODBC/JDBC- en XML-gegevens en je kunt tweerichtingsverbindingen maken met SQL-gegevens.

Gegevensbeveiliging

Met FileMaker Server kunnen gegevens centraal worden bewaard en veilig worden gebruikt dankzij beproefde coderingsmethoden. Daardoor kun je bijvoorbeeld individuele gebruikersrechten beheren, zelfs voor een specifiek gebied.

500 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.